Een badkamer is veel meer dan sanitair en tegels.. het is een gevoel; van rust en ontspanning. Wij van Installatiebedrijf Stravers helpen u graag met de badkamer of toilet die voldoet aan uw wensen en u het juiste gevoel kan geven

Werkwijze

In onze showroom bent u ten alle tijde van harte welkom om badkamer opstellingen te bezichtigen en in de tegelgang te zoeken naar de juiste wand- of vloertegels.

Wanneer u advies of informatie wilt, kunt u ons altijd aanspreken. Samen kunnen wij bekijken wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget.
Wilt u hiervoor tijd reserveren kunt u het beste vooraf een afspraak te maken.
Om een (3D-)ontwerp te kunnen maken hebben wij van u de afmetingen van de ruimte nodig; lengte, breedte en hoogte. Ook deuren en ramen zijn van belang evenals de plaats (in geval van een verbouwing) van het toilet. Met deze maten en uw wensen gaan we een ontwerp maken en daarna kunnen samen een invulling maken van het sanitair en tegels.

Als wij de badkamer voor u gaan verbouwen, komen wij vooraf bij u thuis de huidige situatie bekijken zodat wij de juiste verbouwingskosten kunnen offreren en om te voorkomen dat u en wij niet voor verrassingen komen te staan.

Wij kunnen u alles uit handen nemen, van het slopen, tot aan het (ver-) plaatsen van ramen en deuren, zodat u 1 aanspreekpunt heeft.

Maar we kunnen u ook enkel het sanitair en/of de tegels leveren, zodat u zelf de installatie/afbouw kunt verzorgen.

Ook een combinatie is mogelijk. Als u bijvoorbeeld zelf wilt slopen en bouwen maar u wilt wel dat het leidingwerk door een erkend loodgieter wordt uitgevoerd en geïnstalleerd.

Wij maken voor u altijd een vrijblijvende offerte op maat.

Tot ziens in onze showroom!
 
Helpdesk

Nieuws
Kijk eens op onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!


Download onze brochureVolg ons op Facebook