Een badkamer is veel meer dan sanitair en tegels.. het is een gevoel; van rust en ontspanning. Wij van Installatiebedrijf Stravers helpen u graag met de badkamer of toilet die voldoet aan uw wensen en u het juiste gevoel kan geven

Showroom

Voor badkamers in alle soorten, stijlen en maten bent u bij de showroom van Installatiebedrijf Stravers aan het juiste adres.

Onze showroom in Meerkerk biedt maar liefst meer dan 25 complete badkamer/toilet opstellingen, ruim 13 kasten met diverse vloer en wandtegels en een keur aan losse elementen en accessoires.

Laat u inspireren of wissel vrijblijvend van gedachten met een van onze adviseurs.

Als specialist in badkamers kunnen we de badkamer van uw dromen voor u samenstellen, in 3D voor u uittekenen, leveren en naadloos installeren.
 

Als badkamer specialist bezoeken we veel sanitair beurzen. Zo blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste technieken en noviteiten. Die nieuwste snufjes, toepassingen en materialen ziet u ook terug in onze showroom.

Openingstijden:
Op woensdag, donderdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van
10:00 uur tot 16:00 uur is er iemand aanwezig en kunt u altijd vrijdblijvend een bezoek brengen.

Op de andere dagen (m.u.v. zondag) bent u ook welkom, maar is er een beperkte bezetting.
Wij adviseren u graag en proberen altijd een passend ontwerp te maken. Een afspraak voor een dergelijke gesprek is gewenst!

 
Helpdesk

Nieuws
Kijk eens op onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!


Download onze brochureVolg ons op Facebook