Een badkamer is veel meer dan sanitair en tegels.. het is een gevoel; van rust en ontspanning. Wij van Installatiebedrijf Stravers helpen u graag met de badkamer of toilet die voldoet aan uw wensen en u het juiste gevoel kan geven

500 m2 showroom te Meerkerk, 25 design badkamers…

 De showroom van Stravers Sanitair & Tegels, biedt u een betaalbaar, groot en afwisselend assortiment van design, sanitair, tegels en kranen: (lees meer)

Stravers Installatie

Samen creëren we uw droombadkamer
Je kiest niet elke dag een nieuwe badkamer uit, dus een droombadkamer voldoet aan UW wensen en eisen. Laat u inspireren door de vele badkamer opstellingen en de lange tegelgang in onze showroom. lees meer

WILT U ONZE SHOWROOM BEZICHTIGEN?
Wilt u onze showroom bezichtigen? Om er zeker van te zijn dat één van onze medewerkers beschikbaar is, kunt u een afspraak maken. Het maken van een afspraak is geheel vrijblijvend. Bel 0183-351150 of ga naar de contactpagina.


Laten verbouwen... of zelf doen
Nadat een ontwerp met sanitair en tegels is ingevuld, kunt u uw droom-badkamer uiteraard geheel laten realiseren door ons vakkundig personeel.
Maar het is ook mogelijk dat wij u het sanitair en tegels leveren met een duidelijke omschrijving zodat u zelf of gedeeltelijk zelf aan de slag kunt gaan. We bepalen dan met u hoe de werkzaamheden verdeeld worden (lees meer)

Merken en dealerschap
Installatiebedrijf Stravers is exclusief dealer van diverse merken en daarnaast kunnen we vele bekende en minder bekende merken leveren. Doordat wij ons goed laten informeren door leveranciers en regelmatig beurzen bezoeken weten we wat er speelt op de sanitaire markt en zijn we op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen (lees meer)

Fotoalbum
Neem een kijkje in onze showroom of bekijk reeds gerealiseerde badkamers (lees meer)

Helpdesk

Nieuws
Kijk eens op onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!


Download onze brochureVolg ons op Facebook