Een badkamer is veel meer dan sanitair en tegels.. het is een gevoel; van rust en ontspanning. Wij van Installatiebedrijf Stravers helpen u graag met de badkamer of toilet die voldoet aan uw wensen en u het juiste gevoel kan geven

Badkamer en toiletruimte

Een badkamer of een toiletruimte uitkiezen.. dat doe je niet ieder dag. Ieder gezin heeft zijn eigen wensen en eisen voor deze ruimte, zoals bijvoorbeeld een ruime douche, dubbele wastafel en heel veel opbergruimte. Omdat ieder mens en de gezinssamenstelling anders is, zijn er vaak diverse mogelijkheden.

 

Met de afmetingen en uw wensenpakket kunnen wij hier in de showroom met u aan de slag. In onze showroom staan al diverse opstellingen geschikt voor kleine en grote badkamers en voor ieder budget.


Naast een kennismaking gesprek, krijgen we al gauw een idee wat u voor ogen heeft. Deze ideeën komen tot stand in een ontwerp, waarna het sanitair en de tegels worden uitgezocht voor een passend geheel.

 

Dan is de keuze aan u, wij kunnen de badkamer van begin tot het einde voor u regelen maar ook indien u zelf geheel of gedeeltelijk wil verbouwen kunnen wij de benodigde materialen leveren en indien nodig aanvullen met werkzaamheden .
Na het ontwerp, de invulling en het bepalen van eventuele werkzaamheden maken wij voor u een complete offerte aangevuld met mooie 3-D ontwerpen. Hierdoor komt uw toekomstige badkamer echt “tot leven”.
Wij heten u graag welkom in onze showroom voor introductie en een vrijblijvende offerte.
Helpdesk

Nieuws
Kijk eens op onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!


Download onze brochureVolg ons op Facebook