Middelgroot installatiebedrijf welk zich richt op het verzorgen van loodgieterswerkzaamheden, centrale verwarminginstallaties, ventilatie en luchtbehandelinginstallaties, dakdekkerswerkzaamheden, airconditioninginstallaties, warmtepompinstallatie en regeltechniek.
Kostenbesparend
Door alle aandacht voor energiebesparing, is het deellastgedrag van klimaatinstallaties steeds belangrijker geworden. Door regeltechniek op de klimaatinstallatie toe te passen wordt het systeem controleer- en beheersbaar en dit vertaalt zich in lagere kosten.

Na het ontwerp en realisatie van het systeem beheerst Installatiebedrijf Stravers uw installatie op afstand.Meet- en regeltechniek in uw woning
In woningen waar alleen een cv-ketel is geplaatst beperkt de regeltechniek zich meestal tot het selecteren van een thermostaat. Dit kan een simpele draaibare ruimtethermostaat zijn of een klokthermostaat. Komen er meerdere ruimtes in het huis voor die onafhankelijk van elkaar geregeld dienen te worden dan wordt al snel gekozen voor een weersafhankelijke regeling. Hierbij wordt de watertemperatuur bepaald aan de hand van de buitentemperatuur. Hoe kouder het buiten wordt, hoe hoger de watertemperatuur.

In nieuwe woningen, welke een hoge isolatiewaarde hebben en waar vloerverwarming als hoofdverwarming wordt toegepast, kan ook voor een regeling op de vloerverwarming worden gekozen. Een voorbeeld hiervan is draadloze thermostaten welke de afzonderlijke groepen van de vloerverwarming aansturen.

Een belangrijk aspect van de regeltechniek is dat het juist toepassen van de regeling aanzienlijke energiebesparingen kan opleveren. Voorbeelden hiervan zijn: het tijdig uitschakelen van pompen, ketels, koelmachines en ventilatoren of het modulerend aansturen van de ketel of regelkleppen.

Evohome…comfort op maat. Warmte daar waar het nodig is. Door de temperatuur in elke kamer te regelen op basis van warmtebehoefte kunnen besparingen worden bereikt tot 30%! evohome is draadloos regelsysteem waarmee de verschillende kamers elk hun eigen
Helpdesk

Nieuws
Kijk eens op onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!


Download onze brochureVolg ons op Facebook