Middelgroot installatiebedrijf welk zich richt op het verzorgen van loodgieterswerkzaamheden, centrale verwarminginstallaties, ventilatie en luchtbehandelinginstallaties, dakdekkerswerkzaamheden, airconditioninginstallaties, warmtepompinstallatie en regeltechniek.
Duurzame Energie
Een warmtepompsysteem verwarmt uw huis op een duurzame manier. Warmtepompen maken namelijk gebruik van warmte uit de lucht, bodem of grondwater. In de zomer kan een warmtepompsysteem uw huis koel houden.
Een warmtepompsysteem voorziet een woning van verwarming en warm water, net als een cv of zonneboiler. Sommige warmtepompsystemen kunnen ook koelen. Warmtepompsystemen maken gebruik van duurzame energiebronnen en een kleine hoeveelheid elektriciteit of gas: het rendement op elektriciteit of gas voor verwarming is daardoor 140 tot 200 procent. De energiebron is in principe onbeperkt en kosteloos beschikbaar is: warmte uit grond- en oppervlaktewater, bodem buitenlucht en ventilatielucht. De onttrokken warmte wordt gewoon weer aangevuld door de zon.

Of het nu een kantoorpand, productiehal of een woonhuis betreft, wij kunnen voor elke situatie een passend systeem ontwerpen en realiseren. Hierbij worden de laatste ontwikkelingen op het vakgebied van ventilatie techniek altijd meegenomen

HR-WTW luchtbehandelingskasten
De HR-WTW luchtbehandelingskasten worden toegepast voor het gebalanceerd ventileren van utiliteitsgebouwen zoals: kantoren, scholen, sportzalen, winkels etc. Elke HR-WTW heeft een zeer hoog thermisch rendement van minimaal 90% waardoor naverwarmen niet noodzakelijk is. Deze units zijn leverbaar in meerdere capaciteiten en geschikt voor binnen- en buitenopstelling.

Standaard wordt elke unit geleverd met een by-pass regeling. Hierdoor bent u in staat om afhankelijk van de binnen- en buitentemperatuur te ventileren met koele verse lucht. Hierdoor kunt u in het tussenseizoen en in de nachtelijke uren uw (werk) ruimtes met koele lucht laten afkoelen. De unit is tevens standaard voorzien van een complete en op afstand aan te sturen regeling.

Helpdesk

Nieuws
Kijk eens op onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!


Download onze brochureVolg ons op Facebook