Middelgroot installatiebedrijf welk zich richt op het verzorgen van loodgieterswerkzaamheden, centrale verwarminginstallaties, ventilatie en luchtbehandelinginstallaties, dakdekkerswerkzaamheden, airconditioninginstallaties, warmtepompinstallatie en regeltechniek.

Centrale Verwarming

Een aangenaam binnenklimaat in woning of bedrijfspand, warme voeten, een volle douchestraal, kranen meteen op temperatuur en een bad dat snel vol is. Welke ketel? Waar te plaatsen? In combinatie met wat voor radiatoren? Iedere toepassing is anders, dus meten is weten. Zo krijgt u de beste CV-oplossingen voor een scherpe prijs: Een nieuwe ketel wordt snel door ons geplaatst en natuurlijk onderhouden wij uw installatie graag en goed, bijvoorbeeld op basis van een voordelig abonnement.

Wij zijn dealer van diverse ketelfabrikanten zoals Daaldrop, Nefit, Intergas. Onze service monteurs met zijn bekend met deze merken en hebben de meeste onderdelen op voorraad. Een 24-uurs service dienst zorgt ervoor dat u er altijd warm bijzit.Evohome...comfort op maat. Warmte daar waar het nodig is. Door de temperatuur in elke kamer te regelen op basis van warmtebehoefte kunnen besparingen worden bereikt tot 30%! evohome is draadloos regelsysteem waarmee de verschillende kamers elk hun eigen temperatuurinstelling krijgen.CV-oplossingen die passen binnen een duurzaam en energiezuinig concept zijn volop in ontwikkeling. UHR en HR-e ketels, radiatoren vervaardigd uit gerecycled materiaal, lage temperatuur gestookte radiatoren in combinatie met warmtepomp zijn bijvoorbeeld ontwikkelingen van de laatste tijd


Naast vloerverwarming kan een designradiator een functionele maar ook fraaie warmte bron zijn. Diverse merken hebben wij in ons assortiment.
Helpdesk

Nieuws
Kijk eens op onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!


Download onze brochureVolg ons op Facebook